Cum sa abordezi amorul anal

Amorul anal (sexul anal), foarte dorit de majoritatea barbatilor si greu de acceptat de majoritatea femeilor (mai ales din cauza disconfortului creat la primele contacte), poate fi realizat cu succes cu iubita atunci cand din partea barbatului este abordat cu rabdare, atentie si foarte multa delicatete.

sex-anal

Iata in continuare cateva sfaturi pentru a va oferi atat tie dar si iubitei, momente de placere intensa, orgasmul anal la femei fiind unul cu totul si cu totul deosebit.

  1. Abordati amorul anal (sexul anal) numai dupa un preludiu intens si mai lung decat de obicei, si de preferat, dupa ce ati realizat si contactul sexual normal, pentru ca iubita ta sa aiba timp sa se relaxeze si sa devina din ce in ce mai doritoare (fierbinte!).
  2. Nu insista in a realiza penetrarea daca iubita iti spune ca inca nu e pregatita sau o doare. De asemenea, atunci cand realizati preludiul, este suficient sa o mangai sau saruti in acea zona, si mai putin indicat este  sa incepi sa o penetrezi cu degetul sau cu jucarii erotice. Las-o pe ea sa preia un pic controlul acestui moment. Este bine ca stimularea anala a iubitei sa se faca in timp ce o saruti sau ii alinti alte parti ale corpului.
  3. Folositi mult lubrifiant (uleiuri si creme vegetale naturale speciale pentru jocurile amoroase) pentru a asigura o alunecare usoara a penisului.
  4. Atunci cand iubita ta este pregatita, realizeaza penetrarea foarte-foarte lent, gradat, iar apoi misca-te la fel de lent. Daca iubita ta iti cere sa incetezi, fa-o. Nu ai vrea sa strici momentul si sa o iriti.

sex

  1. Daca ati integrat cu succes amorul (sexulanal in jocurile voastre erotice, este bine ca iubita sa isi schimbe dieta (iar aici nu este o problema la femei – ele sunt mai tot timpul la dieta!) si sa incerce sa elimine mancarurile grele, carnea, tutunul, alcoolul – alimente si bauturi care… intelegeti voi! De asemenea, este obligatorie igienizarea zonei respective foarte bine, folosind chiar si un mic irigator, care cu gentilete sa curete de cateva ori anusul si interiorul lui inainte de actul amoros.
  2. Niciodata dupa realizarea amorului anal nu penetrati vaginul si nici nu practicati amorul oral. Se pot induce destul de usor mici infectii locale care sa degenereze in boli cu transmitere sexuala. Eventual folositi prezervativ pentru amorul anal.
  3. Spalati-va bine dupa ce ati realizat amorul anal, iar iubita este bine sa foloseasca un unguent natural regenerator pentru zona anala. Senzatii trecatoare de disconfort pot aparea la iubita voastra dupa sexul anal. In cazul in care ele persista este bine sa va opriti si sa realizati un consult medical pentru a preveni aparitia unor probleme nedorite.

In plus, orice actiune de bun gust este bine venita in realizarea amorului anal, si repet: barbati, abordati amorul anal cu atentie, rabdare si multa-multa gentilete!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *