Categories: Despre prezervativ

Cum sa flirtezi in 10 pasi

Vrei sa flirtezi insa nu stii cum? Flirtul este o parte foarte importanta din comunicarea intre doua persoane care se plac. Flirtul face parte din seductie si ajuta la apropierea dintre un barbat si o femeie. Unii se simt nesiguri de ei si nu stiu cum sa procedeze ca sa-i arate unei persoane de sex opus ca este interesata de aceasta. Iata sfaturile noastre, pentru ca sa dobandesti mai mult incredere in tine si sa reusesti sa-i atragi atentia!

Pasul 1
Zambeste cat mai mult. Zambetul tau ii va arata persoanei respectiva ca esti deschisa la comunicare si gata ca sa fii abordata. Zambetul te face intotdeauna sa radiezi lumina si energie pozitiva si atrage oamenii in jurul tau.
Pasul 2
Schimba-ti atitudinea. Invata sa ai incredere in tine, gandeste-te ca esti o persoana deosebita, care merita atentia lui. Daca o sa te vezi pe tine ca pe o persoana atragatoare, astfel te vor vedea si ceilalti.
Pasul 3
Daca vezi ca iti zambeste inapoi sau te priveste discret si cu interes, insa nu se apropie de tine, inseamna ca te place dar ii este frica sa faca primul pas. In acest caz poti sa-l abordezi prieteneste, degajat, cu o intrebare obisnuita. Majoritatea barbatilor apreciaza femeile care fac primul pas.
Pasul 4
Intra in vorba cu o intrebare de genul „cat e ora” sau cere o bricheta, dar profita de cele cateva secunde pentru ca sa zambesti, sa multumesti, si daca vezi ca el este placut surprins, intra in vorba. Schimbati cateva idei, arata-i ca esti deschisa, placut si interesanta.
Pasul 5
Dupa ce ii arati unei persoane discret ca esti interesata, lasa-l pe el sa vina la tine. Daca vezi ca se indreapta spre tine, probabil l-ai fermecat deja.
Pasul 6
Foloseste-ti ochii ca sa transmiti mesajele cele mai importante. Daca sunteti la distanta, foloseste regula celor 3 secunde: Fixeaza-l cu privire cat numeri pana la 3, apoi schimba-ti atentia spre altceva. Si tot asa, din cand in cand, fara sa exagerezi. Aceste semnale ii vor incita atentia, mai ales daca sunteti intr-un loc cu multa lume.
Pasul 7
Daca intri in vorba cu acea persoana, sau daca vine la tine, pozitia corpului tau trebuie sa spuna tot. Stai dreapta, priveste-l in ochi, dar tine mainile deschise, intr-o pozitie din care sa-ti vada incheieturile palmelor. Asta inseamna ca esti relaxata si gata sa comunici cu el. Daca stai in picioare, lasa usor un sold in jos, iar daca stai pe scaun, tine picior peste picior.
Pasul 8
Joaca-te cu o suvita de par, cu paharul, cu cerceii sau cu un lantisor. Acesta este semnalul clasic de flirt, pe care il recunosc atat femeile cat si barbatii. Se  va simti si mai sigur pe sine daca vede ca esti interesata.
Pasul 9
Atunci cand vorbesti cu el, fa-i complimente, arata ca il apreciezi pentru ceea ce spune. Demonstreaza interes si intreaba-l despre viata lui, despre cum se distreaza, ce filme ii plac, insa nu sub forma de interogatoriu, ci foarte relaxata.
Pasul 10
Inainte sa va despartiti, da-i un apropo. Spune-i „sper sa ne mai vedem pe aici” sau „mi-a facut placere sa vorbesc cu tine” si zambeste-i. Astfel vei lasa loc pentru ca el sa actioneze drept rezultat la aluzia ta.
Cel mai important este sa nu uiti ca flirtul este un joc, si trebuie tratat ca atare. Prima data iti va fi greu si te vei descurca mai rau, insa in timp vei invata cum sa castigi mai repede si mai elegant!
BlackBeauty

Share
Published by
BlackBeauty
Tags: flirtrelatii

Recent Posts

5 exercitii pentru zona pelviana

Dupa ce ai nascut sau odata cu trecerea anilor, ai putea sa observi ca muschii…

5 ani ago

Cum sa abordezi amorul anal

Amorul anal (sexul anal), foarte dorit de majoritatea barbatilor si greu de acceptat de majoritatea…

5 ani ago

Si tu faci compromisuri?

Relatiile sunt complicate! ......Sau nu? Cred ca fiecare dintre noi a trecut printr-o relatie sau…

5 ani ago

Explorandu-ti feminitatea…

Senzuala, sexuala, erotica, exotica, plina de dorinta...intr-un cuvant, Femeie. Sper ca te-ai recunoscut in aceasta…

5 ani ago

Boli cu transmitere sexuala

Aceste Boli cu Transmitere Sexuala (BTS) nu fac discriminare! Orice persoana cu viata sexuala activa…

5 ani ago

Prezervativele expira sau nu?

Sa fim sinceri, verificarea datei de expirare a unui prezervativ este ultimul lucru pe care…

5 ani ago