Despre prezervativ

Care sunt beneficiile folosirii de prezervative?

Prezervativele sunt usor de obtinut si foarte usor de folosit. Ele previn deopotriva aparitia de sarcini nedorite si contaminarea cu BTS. In plus, prezervativele pot face ca sexul sa fie mai amuzat sau chiar mai apetisant.

Prezervativele sunt eficiente impotriva BTS

Prezervativele pentru barbati si prezervativele pentru femei sunt singurele metode de contraceptie care ajuta si la blocarea transmiterii de BTS, inclusiv HIV. Chiar daca deja folosesti una sau mai multe metode de contraceptie, pentru a evita aparitia unei sarcini nedorite, este o idee foarte buna sa folosesti in paralel si un prezervativ pentru barbati sau un prezervativ pentru femei, de fiecare data cand faci sex, pentru a te proteja impotriva BTS.

Prezervativele nu costa mult si sunt accesibile

Este extrem de usor sa faci rost de un prezervativ avand in vedere ca se gasesc de vanzare in aproape orice magazin, in farmacii, centre de parenting sau magazinele online precum BlackBeauty.ro. Nu ai nevoie de reteta, nu trebuie sa ai carte de identitate sau o anumita varsta pentru a le cumpara. Mai mult ele sunt extrem de ieftine (uneori si gratuite). Prezervativele sunt mici, discrete si usor de transportat, ele oferind o protectie sporita impotriva BTS sau a aparitiei unei sarcini nedorite.

Prezervativele pot fi sexy

Protectia este importanta dar si placerea este. Din fericire, prezervativele ofera din plin de amandoua.

Prezervativele sunt disponibile in diferite modele, forme si texturi care pot creste senzatiile de placere pentru ambii parteneri. Mai mult, atunci cand partenera iti pune prezervativul pe penis poate fi un moment extrem de erotic din cadrul preludiului, in special daca folosesti si lubrifiant. Prezervativele te pot ajuta sa intarzii momentul ejacularii astfel incat sexul sa dureze mai mult.

Poti folosi prezervative pentru sexul oral, anal sau vaginal, astfel incat sa ai parte de protectie impotriva BTS indiferent de modul in care faci sex. Partea cea mai sexy in folosirea unui prezervativ este faptul ca te poti concentra exclusiv pe placere si pe partenera ta fara sa te ingrijorezi in legatura cu bolile transmise sexual sau riscul de aparitie a unei sarcini. Sexul protejat este un sex de calitate deoarece elimina stresul care de multe ori omoara placerea.

Prezervativele cresc eficienta altor metode de contraceptie

Folosind prezervativul pe langa alte metode de contraceptie va spori gradul de protectie. Nicio metoda nu este 100% eficienta, astfel incat suplimentand protectia prin folosirea de prezervative te va ajuta atunci cand celelalte metode nu functioneaza la un moment dat. Suplimentar, prezervativul te va proteja si impotriva BTS.

Prezervativele vor adauga un grad suplimentar de protectie celorlalte metode de contraceptie cum ar fi pilulele, injectiile cu progesteron, inelul vaginal sau steriletul. Cu toate acestea nu este indicata folosirea in paralel a unui prezervativ pentru barbati cu unul pentru femei. Mai mult, nu este necesara utilizarea mai multor prezervative odata. Unul folosit corect este suficient.

Prezervativele nu au efecte secundare

Majoritatea oamenilor pot folosi prezervative fara nicio problema. Ele nu au efecte secundare. Foarte rar, latexul (cauciucul natural) din componenta prezervativelor poate provoca iritatii pentru cei care au alergie sau sensibilitate la latex. Uneori lubrifiantul din anumite tipuri de prezervative poate provoca si el iritatii.

Daca va stiti alergic la latex, schimbati modelul sau brandul folosit sau folositi prezervative din plastic. Prezervativele pentru barbati si prezervativele pentru femei fabricate din plastic moale precum poliuretanul sau poliisoprena sunt fara latex. Aceste prezervative fara latex pot fi gasite in acelasi loc din care ati cumparat si celelalte prezervative.

BlackBeauty

Recent Posts

5 exercitii pentru zona pelviana

Dupa ce ai nascut sau odata cu trecerea anilor, ai putea sa observi ca muschii…

5 ani ago

Cum sa flirtezi in 10 pasi

Vrei sa flirtezi insa nu stii cum? Flirtul este o parte foarte importanta din comunicarea…

5 ani ago

Cum sa abordezi amorul anal

Amorul anal (sexul anal), foarte dorit de majoritatea barbatilor si greu de acceptat de majoritatea…

5 ani ago

Si tu faci compromisuri?

Relatiile sunt complicate! ......Sau nu? Cred ca fiecare dintre noi a trecut printr-o relatie sau…

5 ani ago

Explorandu-ti feminitatea…

Senzuala, sexuala, erotica, exotica, plina de dorinta...intr-un cuvant, Femeie. Sper ca te-ai recunoscut in aceasta…

5 ani ago

Boli cu transmitere sexuala

Aceste Boli cu Transmitere Sexuala (BTS) nu fac discriminare! Orice persoana cu viata sexuala activa…

5 ani ago